Lindø tæt på Æbelø

Tæt på Bogense ligger Lindø, hvor der er en lille parkeringsplads for enden af Ebbevej. Herfra er det muligt at vandre ud til Æbelø gennem vandet, når vejret tillader det.

Kort over Æbelø

Du kan kun komme til Æbelø ved at gå gennem vandet på dette særlige lavvandede sted, så husk at tjekke tidevandstabellen.

Overgangsstedet til Æbelø

Turen ud til Æbelø er markeret med en række pæle, som det fremgår af billedet. Vi har ikke selv forsøgt os ud på Æbelø, for som nævnt, så kræver det du kender tidevandstabellen, og at vejret er med dig.

Første gang vi var ved den lille parkeringsplads ved Ebbevej, var vejret helt fantastisk. Solen skinnede og vandet var helt blankt. Det var nok hovedårsagen til at vi blev vildt forelsket i stedet.

Jane ved stranden ved Lindø

Ved parkeringspladsen findes bord og bænke, og her er det muligt at nyde en medbragt madpakke og den smukke natur.

Det er også muligt at gå en tur langs stranden, selvom der nogle steder er ret smalt.

Jane ved den smalle strandkant på Lindø

Vi har efterfølgende været på stedet med sønnike og havde naturligvis medbragt frokost, så vi igen kunne nyde den smukke udsigt. Desværre var vejret ikke helt med os som første gang. Det blæste faktisk så meget, at vores paptallerkener havde svært ved at blive på bordet, så det blev lidt af en kamp at få frokosten i hus. Til gengæld blev det en sjov oplevelse, som vi alle vil huske længe.

Vi kan klart anbefale turen ud til parkeringspladsen, og vil foreslå at turen foregår en dag hvor vejret viser sig fra den pæne side.