Malmø 2024

I Malmø kan du bogstavelig talt gå, hvor du vil – byen blander grønne parker og sandstrande med en rig kultur, historie og moderne kunst. Fra det travle handelscentrum er der blot en kort gåtur til den maleriske gamle bydel og slottet Malmøhus. Herfra kan du nemt fortsætte til den moderne Vesthavn, hvor du kan tage et perfekt billede af Øresundsbroen og skyskraberen Turning Torso.

Øresundsbroen

Og da Malmøs indbyggere er glade for mad, drikke og godt selskab, er du aldrig langt fra gourmetmad eller fika – ægte svensk kaffehygge.

Da vi boede i Frederikssund, tog vi ofte en tur til Malmø – dels for at shoppe og gøre brug af den billige svenske krone og dels for at få en hyggelig dag og nyde byen.

Herudover var Malmø også destination for vores bryllupsrejse tilbage i 2006.

I påsken 2024 har vi besluttet at genbesøge Malmø et par dage og skulle du være blevet nysgerrig på Malmø, kan du her læse lidt mere om byen:

I forbindelse med vores tur, vil vi lægge beskrivelser og billeder op af vores tur til Malmø på Janes facebook side, ligesom vi efterfølgende vil lave en samlet turbeskrivelse her på siden.